Търсене
Close this search box.

Как ThreatSync осигурява рентабилна управлявана сигурност

Очаква се световният пазар на управлявана сигурност да отбележи значителен растеж през следващите години. Фактори като нарастващата честота на кибератаките, строгите регулаторни изисквания, приемането на застраховки за киберсигурност, разрастването на инструментите за сигурност и недостигът на собствен експертен опит в областта на сигурността карат организациите да търсят надеждни доставчици на управлявани услуги (MSP). Тази тенденция предоставя много възможности на MSP да разширят предлаганите от тях услуги и да задоволят нарастващото търсене на цялостни решения за сигурност.

Освен това разчитането на стратегия за точкови решения за независима защита на мрежи, крайни точки и идентичности не е достатъчно. Търсенето на единен подход към сигурността, при който внедрените продукти работят заедно, споделяйки телеметрия и информация за заплахите в различните области и в цялата платформа, играе решаваща роля за успеха на MSP. Технологията за разширено откриване и реагиране (Extended Detection and Response – XDR) е основен принцип на единната рамка на платформата, която осигурява споделяне на знания и разузнаване на заплахите за изграждане на линия от услуги за сигурност, която да стимулира растежа на бизнеса и да помага на клиентите да управляват тези променящи се изисквания.

Обединена сигурност: Възможност за MSP

Единният подход към сигурността, който съчетава различни компоненти на сигурността в цялостно и интегрирано решение, е от решаващо значение за MSP, които искат да успеят на пазара на управлявани услуги. Архитектурата Unified Security Platform® на WatchGuard предлага примерен модел, който MSP могат да използват, за да подобрят своите предложения. Като възприемат този унифициран подход, MSP могат да рационализират своите операции по сигурността, да повишат ефективността и да предоставят на клиентите си цялостна и съгласувана екосистема за сигурност.

Нашият подход на обединена платформа за сигурност обхваща редица компоненти, които могат да дадат възможност на MSP да отключат нов бизнес растеж и рентабилност. В своята съвкупност тези елементи помагат на MSP да предлагат на своите клиенти цялостни услуги за сигурност, да се отличават на пазара и да се възползват от разрастващите се възможности в рамките на пейзажа на управляваните услуги за ИТ сигурност.

Разширете практиката си в областта на сигурността с ThreatSync

Един от примерите за това как тези елементи на платформата могат да помогнат на MSP да постигнат значителен растеж е ThreatSync, решението XDR на WatchGuard. Критичен елемент в архитектурата на нашата платформа за унифицирана сигурност, ThreatSync осигурява облачно базиран, напълно интегриран подход за прилагане на разширени възможности за откриване и реагиране в среди, потребители и устройства. То поглъща и нормализира данни от множество източници в цялата платформа и корелира активността от мрежата и крайната точка, за да синтезира нови открития, да присвоява оценки на заплахите, които могат да бъдат използвани, и да дава възможност за автоматични или ръчни реакции.

С ThreatSync администраторите на ИТ сигурност могат безпроблемно и смислено да корелират откритията от сигналите в множество вектори на заплаха, автоматично да оценяват контекста, да приоритизират риска и да задействат коригиращи действия, които могат лесно да организират в организациите на вашите клиенти. Това спестява цикли на екипа по сигурността, ускорява откриването, повишава ефективността на сигурността и предлага вълнуващи възможности за изграждане на нови потоци от постоянни приходи.

Изпреварете кривата, разширете възможностите на бизнеса си с MSP  и предоставяйте на клиентите си несравними решения за сигурност. Не пропускайте тази възможност да спечелите конкурентно предимство на пазара. Научете повече за платформата за сигурност ONE/, която е специално създадена за MSP, и как тя може да ви помогне да ускорите пълния си потенциал за растеж и рентабилност.

 

Източник: antivirus.bg

Подобни публикации

18 април 2024

Вариант на LockBit 3.0 генерира персонализиран,...

Изследователите на Kaspersky са открили новия вариант, след като са...
18 април 2024

Групата "Sandworm" е основното звено за киберат...

Но дори и да се е фокусирала върху това, сложната група за заплахи ...
18 април 2024

Apple предупреждава потребителите в 150 държави...

В ново уведомление за заплахи Apple посочва доставчика на Pegasus N...
17 април 2024

Приложението Copilot на Windows Server е добаве...

Microsoft твърди, че новото приложение Copilot, погрешно добавено в...
17 април 2024

Последни тенденции при зловредния софтуер

В днешната дигитална ера киберсигурността се превърна в постоянна г...
17 април 2024

FTC налага глоби на стартъпа за психично здраве...

Федералната търговска комисия на САЩ (FTC) разпореди на компанията ...
17 април 2024

BMC на Intel и Lenovo съдържат непоправен недос...

Нови открития на Binarly показват, че пропуск в сигурността, засяга...
Бъдете социални
Още по темата
05/04/2024

Как и защо да правите резер...

Защитата на данните продължава да бъде...
29/03/2024

Надпреварата за нулеви дни ...

Според Google напредналите противници все повече...
27/03/2024

Какво представлява защитата...

Киберпрестъпниците все по-често използват нови стратегии...
Последно добавени
18/04/2024

Вариант на LockBit 3.0 гене...

Изследователите на Kaspersky са открили новия...
18/04/2024

Групата "Sandworm" е основн...

Но дори и да се е...
18/04/2024

Apple предупреждава потреби...

В ново уведомление за заплахи Apple...
Ключови думи

Абонамента е почти завършен.

На посоченият от Вас e-mail е изпратено съобщение за потвърждаване на абонамента.

Моля, проверете електронната си поща за да потвърдите.

Благодарим за доверието!