Търсене
Close this search box.

Новата партньорска програма на Dragos

Доставчикът на киберсигурност Dragos обяви старта на новата си глобална партньорска програма Dragos, която ще даде възможност на партньорите да действат като експерти и консултанти по индустриални системи за управление (ICS) и оперативни технологии (OT).

Dragos е специализирана в киберсигурността за ICS и OT среди, като осигурява видимост на ICS/OT активите, уязвимостите, заплахите и действията за реакция.

Решенията на фирмата защитават организации от различни отрасли като енергетика, производство, системи за сградна автоматизация, водоснабдяване, правителствени организации, хранително-вкусова промишленост и др.

Партньорите ще имат достъп до платформата на Dragos за видимост на клиентските активи, професионалните услуги на Dragos, както и до разузнаване на заплахите чрез предложението Dragos WorldView. Dragos OT Watch също така дава възможност за управлявано издирване на ICS/OT заплахи и сортиране на уведомленията, а Neighborhood Keeper осигурява колективна защита.

Позиционирана като единствената програма за канали, която обхваща OT, услуги и разузнаване на заплахи, инициативата осигурява обучение, за да помогне на партньорите да се позиционират като специализирани консултанти, способни да предлагат на клиентите си услуги за оценка, да препродават платформата за сигурност на Dragos, както и да управляват внедряването.

В съобщението си Dragos заяви, че партньорите ще могат да предлагат пълната гама от технологии и услуги за киберсигурност на ICS/OT, за да увеличат възможностите за приходи и да постигнат положителни резултати за клиентите.

„Пазарното търсене на киберсигурност за OT се ускорява, тъй като развиващите се заплахи, геополитическата динамика и регулациите осветяват необходимостта от защита на индустриалната инфраструктура“, каза Кристоф Кулин, вицепрезидент по глобалните продажби и CRO в Dragos.

„С новата глобална партньорска програма на Dragos ние ще предадем нашите знания и опит като лидер в областта на киберсигурността на ICS/OT на нашите търговски партньори, като им дадем възможност да управляват напълно внедряването на своите клиенти с най-всеобхватното и пълно решение за сигурност на ICS/OT в индустрията.“

Партньорите могат да получат достъп до обучението по програмата чрез портал за самообслужване, който обединява автоматизирана регистрация на сделки, маркетингови материали и достъп до самостоятелно обучение за придобиване на умения в областта на киберсигурността на ICS чрез обучителните модули на Академията на Dragos.

Налице са също така фондове за развитие на пазара (MDF), включително MDF на базата на предложения за генериране на търсене и лидерство, както и кумулативни отстъпки за обем и регистрация на сделки с увеличен марж за идентифициране на възможности.

Шон Тъфтс, директор на практиката за сигурност на ICS и IoT в партньора на Dragos – Optiv, заяви, че партньорската програма позволява на двете компании да постигнат съвместен търговски успех.

„Изчерпателното, несравнимо обучение, което получаваме от Dragos, и силно диференцираните продуктови предложения ни позволяват да триажираме и разследваме потенциални инциденти за нашите клиенти, което позволява по-бърза реакция и видимост на обхвата и дълбочината на атаките, както и на засегнатите устройства“, каза той.

„Всичко това ни позволява да дадем на нашите клиенти увереност, че техните оперативни технологии и индустриална инфраструктура са сигурни, устойчиви и съвместими.“

Източник: itpro.co.uk

Подобни публикации

28 февруари 2024

Китай стартира нов план за киберзащита на индус...

Тази седмица Министерството на промишлеността и информационните тех...
28 февруари 2024

Уязвимостта на плъгина WordPress LiteSpeed изла...

В плъгина LiteSpeed Cache за WordPress е разкрита уязвимост в сигур...
28 февруари 2024

Xeno RAT се превръща в мощна заплаха в GitHub

В GitHub е публикуван „сложно проектиран“ троянски кон ...
28 февруари 2024

Хакването на Optum е свързано с рансъмуера Blac...

Кибератаката срещу дъщерното дружество на UnitedHealth Group Optum,...
28 февруари 2024

Новата версия на IDAT loader използва стеганогр...

Хакерска група, проследена като „UAC-0184“, е забелязан...
28 февруари 2024

DOOM идва в интелигентните косачки Husqvarna

Ако някога сте искали да играете DOOM на косачка за трева, скоро ще...
28 февруари 2024

Белият дом призовава да се премине към езици за...

Службата на националния кибердиректор на Белия дом (ONCD) призова д...
28 февруари 2024

Предимства на включването на услугата MDR в офе...

Кибератаките се развиват и стават все по-усъвършенствани, а организ...
Бъдете социални
Още по темата
27/02/2024

Киберсигурност - четки за з...

Звучи като виц, но всички тези...
20/02/2024

Грешка в камерите на Wyze ...

В петък Wyze сподели повече подробности...
01/02/2024

Ръководство за антидронови ...

Дронът може да действа като измамна...
Последно добавени
28/02/2024

Китай стартира нов план за ...

Тази седмица Министерството на промишлеността и...
28/02/2024

Уязвимостта на плъгина Word...

В плъгина LiteSpeed Cache за WordPress...
28/02/2024

Xeno RAT се превръща в мощ...

В GitHub е публикуван „сложно проектиран“...
Ключови думи

Абонамента е почти завършен.

На посоченият от Вас e-mail е изпратено съобщение за потвърждаване на абонамента.

Моля, проверете електронната си поща за да потвърдите.

Благодарим за доверието!