Търсене
Close this search box.

Новата партньорска програма на Dragos

Доставчикът на киберсигурност Dragos обяви старта на новата си глобална партньорска програма Dragos, която ще даде възможност на партньорите да действат като експерти и консултанти по индустриални системи за управление (ICS) и оперативни технологии (OT).

Dragos е специализирана в киберсигурността за ICS и OT среди, като осигурява видимост на ICS/OT активите, уязвимостите, заплахите и действията за реакция.

Решенията на фирмата защитават организации от различни отрасли като енергетика, производство, системи за сградна автоматизация, водоснабдяване, правителствени организации, хранително-вкусова промишленост и др.

Партньорите ще имат достъп до платформата на Dragos за видимост на клиентските активи, професионалните услуги на Dragos, както и до разузнаване на заплахите чрез предложението Dragos WorldView. Dragos OT Watch също така дава възможност за управлявано издирване на ICS/OT заплахи и сортиране на уведомленията, а Neighborhood Keeper осигурява колективна защита.

Позиционирана като единствената програма за канали, която обхваща OT, услуги и разузнаване на заплахи, инициативата осигурява обучение, за да помогне на партньорите да се позиционират като специализирани консултанти, способни да предлагат на клиентите си услуги за оценка, да препродават платформата за сигурност на Dragos, както и да управляват внедряването.

В съобщението си Dragos заяви, че партньорите ще могат да предлагат пълната гама от технологии и услуги за киберсигурност на ICS/OT, за да увеличат възможностите за приходи и да постигнат положителни резултати за клиентите.

„Пазарното търсене на киберсигурност за OT се ускорява, тъй като развиващите се заплахи, геополитическата динамика и регулациите осветяват необходимостта от защита на индустриалната инфраструктура“, каза Кристоф Кулин, вицепрезидент по глобалните продажби и CRO в Dragos.

„С новата глобална партньорска програма на Dragos ние ще предадем нашите знания и опит като лидер в областта на киберсигурността на ICS/OT на нашите търговски партньори, като им дадем възможност да управляват напълно внедряването на своите клиенти с най-всеобхватното и пълно решение за сигурност на ICS/OT в индустрията.“

Партньорите могат да получат достъп до обучението по програмата чрез портал за самообслужване, който обединява автоматизирана регистрация на сделки, маркетингови материали и достъп до самостоятелно обучение за придобиване на умения в областта на киберсигурността на ICS чрез обучителните модули на Академията на Dragos.

Налице са също така фондове за развитие на пазара (MDF), включително MDF на базата на предложения за генериране на търсене и лидерство, както и кумулативни отстъпки за обем и регистрация на сделки с увеличен марж за идентифициране на възможности.

Шон Тъфтс, директор на практиката за сигурност на ICS и IoT в партньора на Dragos – Optiv, заяви, че партньорската програма позволява на двете компании да постигнат съвместен търговски успех.

„Изчерпателното, несравнимо обучение, което получаваме от Dragos, и силно диференцираните продуктови предложения ни позволяват да триажираме и разследваме потенциални инциденти за нашите клиенти, което позволява по-бърза реакция и видимост на обхвата и дълбочината на атаките, както и на засегнатите устройства“, каза той.

„Всичко това ни позволява да дадем на нашите клиенти увереност, че техните оперативни технологии и индустриална инфраструктура са сигурни, устойчиви и съвместими.“

Източник: itpro.co.uk

Подобни публикации

25 юли 2024

Съвети как да поддържате киберсигурността на би...

Ръководството на цифровото поведение на служителите е от ключово зн...
24 юли 2024

ACLU се бори за конституционното ви право да пр...

Събуждате се в деня на изборите и отключвате телефона си, за да вид...
24 юли 2024

CrowdStrike обяснява защо лошата актуализация н...

Днес CrowdStrike сподели информация от предварителния си преглед сл...
24 юли 2024

57 000 пациенти, засегнати от нарушение на сигу...

Michigan Medicine (Мичиган Медисин) , академичният медицински центъ...
24 юли 2024

Китайските хакери разполагат с нова версия на M...

Китайската хакерска група, проследена като „Evasive PandaR...
24 юли 2024

Юлските актуализации за сигурност на Windows из...

Microsoft предупреди, че след инсталирането на актуализациите за си...

NIS 2: Въвеждане на по-строго управление на киб...

Новата директива на ЕС NIS 2 вдига летвата за киберсигурност, особе...
Бъдете социални
Още по темата
22/07/2024

CISA публикува наръчник за ...

Агенцията за киберсигурност и инфраструктурна сигурност...
15/07/2024

Банките в Сингапур ще према...

Паричният орган на Сингапур (MAS) обяви...
01/07/2024

Juniper пуска извънциклична...

Juniper Networks пусна извънредна актуализация за...
Последно добавени
25/07/2024

Съвети как да поддържате ки...

Ръководството на цифровото поведение на служителите...
24/07/2024

ACLU се бори за конституцио...

Събуждате се в деня на изборите...
24/07/2024

CrowdStrike обяснява защо л...

Днес CrowdStrike сподели информация от предварителния...
Ключови думи

Абонамента е почти завършен.

На посоченият от Вас e-mail е изпратено съобщение за потвърждаване на абонамента.

Моля, проверете електронната си поща за да потвърдите.

Благодарим за доверието!