Събития

Събитията, които посещаваме онлайн и лице в лице, са много важна и необходима част от придобиването на нови и актуализирането на знания в сектора на информационната сигурност. Насърчаваме ви да правите същото и сме събрали списък, който да ви помогне да започнете. Моля, имайте предвид, че Фондация “Киберсигурност за Всеки” не е свързана по никакъв начин с тези събития или техните организатори.

National Cyber Security Show

National Cyber Security Show обучава по най-важните теми за киберсигурност, включително управление, защита и възстановяване на данни. Това е събитие, посветено на подпомагане на организациите да се запознаят с темата и се фокусира върху малките и средни предприятия. Ако вашата организация е малка и трябва да положите основите на сигурността, добре е да посетите това събитие и да се възползвате от неговите възможности за обучение.

Virtual Cybersecurity Summit

Virtual Cybersecurity Summit за региона на Филаделфия предоставя възможност за връзка с експерти и доставчици на решения за сигурност. Това е живо и завладяващо виртуално изживяване, където можете да присъствате на разговори и да общувате с професионалисти. Срещата на върха ще бъде вълнуваща за вас, ако желаете да се свържете с хора и организации в региона на Филаделфия, но не се ограничава само до този ъгъл на света и всеки може да присъства и да се възползва.

Cybersecurity and Privacy Professionals Conference

Конференцията на професионалистите по киберсигурност и поверителност е водещ форум за професионалисти по информационна сигурност и поверителност в сферата на висшето образование. Събитието дава на участниците възможност да се свързват в мрежа и да обсъждат тенденциите в информационната сигурност и поверителността, така че да могат да се справят с настоящите предизвикателства, пред които са изправени техните институции.

Абонамента е почти завършен.

На посоченият от Вас e-mail е изпратено съобщение за потвърждаване на абонамента.

Моля, проверете електронната си поща за да потвърдите.

Благодарим за доверието!