Търсене
Close this search box.

Екип

През 2000 г. светът навлезе в „ерата на информацията“ или „ерата на компютрите“. Информацията и достъпът до нея се превърнаха в един от най-ценните активи на тази епоха. Пандемията през 2020 г. стимулира технологичния напредък и предизвика глобални предизвикателства. Свидетели сме на технологична революция. Дейности като дистанционна работа, електронна търговия, разработки на изкуствен интелект, роботика и биотехнология разкриха огромния си потенциал за устойчиво развитие.

Новите технологии обещават светло бъдеще, но само ако ги използваме разумно. Дигитализацията и промените на световния пазар изпреварват защитата на потребителите, оставяйки ги без основно ниво на сигурност. Личните данни и тези, с които разполага всяка една организация, трябва да бъдат защитени по време на транспортиране и съхранение.

Ние фокусираме нашия опит и знания върху това да допринесем за подобряване на киберсигурността, информационната сигурност и защитата на системите и да повишим културата на обществото и организациите по тези и свързани с тях теми. Гарантираме, че информационните им активи и данни са лесно достъпни, без да правим компромис с тяхната защита. Изграждаме дългосрочни партньорства с лица и организации, които спомагат за изпълнението на нашата мисия и цели с техните задълбочени технически познания и екипи от инженери по киберсигурност. Ние осъзнаваме, че информационната сигурност може да е сложен въпрос. Ето защо можете да говорите с инженер от нашия екип във всеки един момент от изработването на вашето решение за сигурност.

Абонамента е почти завършен.

На посоченият от Вас e-mail е изпратено съобщение за потвърждаване на абонамента.

Моля, проверете електронната си поща за да потвърдите.

Благодарим за доверието!