Търсене
Close this search box.

Доброволци

При нужда да приложите експертизата си в полза на обществото се свържете с нас. Имаме нужда от хора с умения.

Мисията на Фондация “Киберсигурност за Всеки” е да допринесе за подобряване на киберсигурността, информационна сигурност и защита на системите и да повиши културата на обществото и организациите по тези и свързани с тях теми. Ние насърчаване безопасността и поверителността на потребителите, като повишаваме осведомеността, информираме за най-добрите и нови практики и помагаме на хора и организации да преодолеят съвременните предизвикателства за сигурността на мрежата и опазването на техните дигиталните активи.

Информационната сигурност е обширна област, в която много експерти могат да приложат знанията си. Ако работите в този сектор и искате със своите знания и опит да дадете своя принос към обществото, доброволчеството във фондация “Киберсигурност за Всеки” може да бъде вашият шанс да направите точно това. Приветстваме специалисти с опит в областта, които биха искали да работят с хора и организации, да предоставят обучение и да обясняват сложни концепции по лесен за разбиране начин. Ще работите с членове на нашата общност, като им помагате да изберат и внедрят най-добрите защитни инструменти и решения за сигурност спрямо техните специфични нужди.

Съгласявате се с Политиките ни за поверителност с изпращането на съобщение към нас.

Фондация “Киберсигурност за Всеки” с ЕИК 206932045 е ЮЛНЦ в обществена полза, регистрирано в ЕС, работещо в съответствие с мисията и целите си.

Абонамента е почти завършен.

На посоченият от Вас e-mail е изпратено съобщение за потвърждаване на абонамента.

Моля, проверете електронната си поща за да потвърдите.

Благодарим за доверието!